maandag 6 maart 2023

Vrijwilliger in de kijker – Erik Demuynck

Erik Demuynck is een naam die bij de volleybalclub Interfreight Brabo Antwerpen niet onbekend is. Deze gepassioneerde vrijwilliger heeft al vele jaren bijgedragen aan het succes van de club en is geliefd bij spelers, speelsters en medevrijwilligers.

Erik is een enthousiaste vrijwilliger die altijd aanwezig is bij wedstrijden. Hij staat altijd klaar om elke speler en speelster te helpen waar nodig. Of het nu gaat om het geven van advies, het aanmoedigen van spelers of simpelweg het verzorgen van het materiaal, Erik is er altijd om te helpen. De vrijwilliger heeft een zeer positieve houding en is een inspiratie voor anderen. Hij heeft een groot hart voor de sport en zijn passie voor volleybal is duidelijk te zien in zijn betrokkenheid bij de club. Erik is altijd bereid om nieuwe vrijwilligers te helpen en te ondersteunen in hun taken.

Deze vrijwilliger heeft ongetwijfeld een grote bijdrage geleverd aan het succes van de volleybalclub Interfreight Brabo Antwerpen. Zijn inzet heeft bijgedragen aan het opbouwen van een sterke gemeenschap binnen de club. Hij is een belangrijk onderdeel van de familie en wordt dan ook zeer gewaardeerd.

De club wil niet alleen Erik graag bedanken voor zijn inzet en enthousiasme, maar ook Jan Van Rompaey, Kris Van De Berckt en Wilfried Wouters zijn gekende vrijwilligers binnen de club. Hun bijdrage aan de club wordt niet alleen door de spelers en speelsters, maar ook door het bestuur van de club enorm gewaardeerd. Het is dankzij vrijwilligers zoals hun dat de club kan blijven groeien en bloeien.

In de sportwereld zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij dragen bij aan het succes van sportclubs en maken het mogelijk dat spelers en speelsters kunnen genieten van hun sport. Erik Demuynck is een voorbeeld van zo’n vrijwilliger en verdient dan ook alle lof en erkenning voor zijn inzet bij de volleybalclub Interfreight Brabo Antwerpen.

 

We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers. Wil jij je ook inzetten voor de club? We zijn op zoek naar verschillende expertises en kunnen je vrijwilligerswerk op maat aanbieden. Mail snel naar info@volley-brabo-antwerp.be voor meer informatie. Hopelijk kunnen we je dan snel verwelkomen in ons fantastische team!

Foto ©FotoPe

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.