dinsdag 14 februari 2023

Thuisweekend eindigt met winst voor de girls

De Interfreight Brabo Antwerp Girls wonnen zaterdag met 3-0 van Mortsel Volley Antwerpen en nemen zo plek 2 in de stand over.

Brabo begon sterk aan de wedstrijd. Ze gaven Mortsel geen ademruimte en gingen meteen voor de overwinning. De Girls hebben nog maar 1 x verloren dit jaar en namen het vertrouwen mee naar de Arenahal. Na een vurig begin won Antwerp de eerste set met 25-13.

Libero Jill Van Doninck gaf aan dat ze heel de match baas waren, “De organisatie zat super goed, vanuit dekking hebben we veel kunnen uitlopen. De sfeer was fantastisch, zelfs onze coach Wim was enthousiast aan het meedoen.”

Na de teambuilding in pretpark Efteling voorbije week merkte je dat het team sterker is geworden. Kapitein Lotte Pelkmans: ” We staan als 1 team op het veld, dit is een hechte groep vriendinnen. Dat geeft ons een boost. We werken elke week hard om te streven naar een goede match, dit willen we volhouden.”

Op zaterdag 18 februari 2023 neemt ons brabo girls-team het thuis op tegen Fixit Volley Kalmthout B. De wedstrijd start om 17u30 en zal doorgaan te Sporthal Arena, Deurne. Supporters op post!

Setstanden 25/13, 29/27, 25/20

Bedankt aan fotograaf FotoPe

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.