woensdag 11 mei 2022

Sacha Koulberg is de nieuwe coach van de Men

Het herenteam van Interfreight Brabo Antwerp heeft een nieuwe coach. De 62-jarige Sacha Koulberg neemt het roer over van Christof Van Goethem.

Sacha Koulberg is een grote naam in het Belgische volleybal. Tijdens zijn spelerscarrière pakte hij meerdere malen de titel in de Belgische eerste klasse. Ook als coach pakte hij enkele titels in de Liga A bij de dames.

Koulberg brengt een brok ervaring met zich mee. Als coach was hij de voorbije 30 jaar altijd actief op de hoogste niveaus bij de vrouwen of mannen. Vorig seizoen was hij hoofdcoach bij Waremme in de Euromillions Volley League. Komend seizoen gaat hij voor het eerst een klasse lager coachen bij onze Reds. Koulberg kijkt uit naar het avontuur in de Arenahal: “Het is een heel toffe uitdaging. Ik heb altijd in de Liga A gewerkt en ben enorm gemotiveerd om Brabo Antwerp zo snel mogelijk naar het hoogste niveau te brengen”.

De voorbije jaren volgde onze nieuwe hoofdcoach de heropstart en opmars van onze mannen vanop een afstand. Voor Koulberg was Brabo vorig seizoen de topfavoriet om de promotie naar het hoogste niveau te grijpen. Nu krijg hij zelf de kans om Brabo terug te brengen naar waar het thuishoort. Hij kan volgend seizoen rekenen op een sterke kern: “Het merendeel van de spelerskern zal blijven en we zullen enkele nieuwe versterkingen aantrekken. Ik kijk er naar uit om de groep te leren kennen en aan de slag te gaan met hen”, blikt Koulberg vooruit.

Met een echte vechtersmentaliteit wil Koulberg het Antwerpse publiek geven wat het wil. “We moeten elke thuiswedstrijd winnen. Ik wil dat mijn spelers voor elke bal vechten en alles geven voor het team. We willen elke wedstrijd voor het resultaat spelen, en liefst met mooi volleybal”, besluit Koulberg.

Huidig trainer Christof Van Goethem verlaat na drie seizoenen de Arenahal. In zijn periode als coach van onze mannen loodste Van Goethem het team van het derde niveau naar het tweede niveau. We wensen Christof Van Goethem veel succes in zijn verdere carrière.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.