dinsdag 11 oktober 2022

Reds blijven ongeslagen

De mannen houden de punten thuis tegen Envol Herve Mortroux Thimister. Na vier speeldagen blijven onze Reds nog steeds ongeslagen in de competitie.

De Luikse bezoekers wonnen nog maar één wedstrijd, maar kwamen goed voor de dag in de eerste set. Brabo kon uiteindelijk de set naar zich toe trekken, maar moest daarvoor diep in de buidel tasten. Uiteindelijk trok de thuisploeg de set naar zich toe na een 29-27-setstand.

In de tweede set schakelden Sacha Koulberg en co een versnelling hoger. Met een 25-19-uitslag toonden onze mannen hun overmacht. In de derde set ging Interfreight Brabo Antwerp door op hetzelfde elan en won het met 25-15.

De Reds winnen zo hun tweede thuiswedstrijd op drie dagen en staan samen met Hellvoc Hemiksem-Schelle op de eerste plaats met elf punten.

Ook de Boys en de Girls speelden afgelopen weekend voor de competitie. De jongens gingen maar nipt onderuit bij Golazo Averbode na een 5de set, maar pakten wel het punt mee naar de arena. Setstanden: 25-16, 25-21, 18-25, 14-25, 15-9.
De Girls verloren voor het eerst in de competitie. 0-3 was de eindstand tegen Fh Nijlen. Setstanden: 20-25, 11-25, 24-26.

Komend weekend speelt iedereen op verplaatsing. Laten we de punten naar de Arena brengen!

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.