woensdag 15 maart 2023

Perfect dubbel weekend voor de Men

De Interfreight Brabo Antwerp Men maakten er een geslaagd weekend van. Zaterdag wonnen de Reds met 3-0 van Syneton Klein Brabant Puurs in de competitie en zondag wonnen ze hun halve finale van de Beker van Antwerpen met 0-3 van Amigos Van Pelt Zoersel.

De mannen begonnen het weekend met een overtuigende zege tegen Syneton Klein Brabant Puurs. Met duidelijke setstanden (25-18, 25-13 en 25-11) kwamen de Reds nooit in de problemen. Coach Thomas Rossie was dan ook tevreden: “We speelden een degelijke wedstrijd. De fouten van vorige week tegen Topsport School Vilvoorde waren eruit. We hadden veel controle over de wedstrijd met een sterk block-defense. Ik wilde er een korte wedstrijd van maken om nog fris te zijn zondag.”

Op zondag hadden de mannen nog genoeg brandstof in de tank om opnieuw een goede prestatie af te leveren. Op bezoek bij Amigos Van Pelt Zoersel werd het een moeilijkere wedstrijd, maar de mannen haalden het opnieuw in drie sets (21-25, 21- 25 en 22-25). Thomas Rossie analyseert de prestatie: “Amigos staat onder hun waarde geklasseerd, ze speelden op een hoog niveau waardoor we geen overschot hadden. Het was moeilijker dan de uitslag deed vermoeden. We moesten gefocust blijven spelen, want Amigos speelde met veel wil. Het was een hoopgevende prestatie.”

De druk was hoog bij Brabo. Winst tegen Amigos betekende een ticket voor de finale van de Beker van Antwerpen. De finale wordt op paasmaandag 10 april georganiseerd in onze eigen Arenahal. Deze zaterdag trekken de mannen naar Nivelles waar ze met een overwinning de derde plaats kunnen veiligstellen.

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.