woensdag 12 april 2023

Ontspannen winst voor de Ladies

Voorbije zaterdag namen onze Ladies het op tegen Trixxo LVL Genk in de play-offs. En daar hebben ze een mooie prestatie neergezet. De match eindigde met een triomfantelijke 3-0.

Trixxo LVL Genk miste enkele speelsters op het veld door blessures. Hierdoor verliep de match voor ons vlotter dan verwacht. Ieder van onze dames speelde haar eigen spel en liet haar sterktes zien in een match waarin Brabo duidelijk de bovenhand had.

De Ladies serveerden erg goed en waren sterk in de aanval. Zeker Sara De Donder heeft afgelopen weekend een goede reeks gemaakt. Trixxo kreeg op geen enkel moment de mogelijkheid om ons team in de problemen te brengen. Dat laten ook de scores zien. De eerste set eindigde met 25/11, de tweede met 25/16 en de laatste set met 25/17.

Onze dames namen vanaf de start van deze wedstrijd afstand van de Genkse ploeg en hebben deze ook weten te bewaren. Het was een collectieve, mooie en vooral verdiende prestatie.

Kom hen woensdag naar de volgende overwinning juichen tijdens hun match op verplaatsing tegen Hermes Rekkenshop Oostende A. Allen welkom!

Laatste nieuws

Inschrijvingen geopend!

29 apr

Inschrijvingen geopend!

Antwerp4Volley | Beach

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor onze zomertrainingen en word de beste beachvolleyballer die je...

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

11 apr

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

Brabo Men

Interfreight Brabo Antwerp Men wint de Beker van Antwerpen 2023. In de finale waren de Reds te sterk voor...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.