donderdag 16 mei 2024

Ontdek het team van de Ladies voor 2024-2025

Alleen maar bekende namen in het team van de Brabo Antwerp Ladies komend seizoen. Enkel Youna Coens en kapitein Lize Timmermans verlaten de club. Youna vertrekt naar de Verenigde Staten om daar op collegeniveau beachvolleybal te spelen. Lize Timmermans sluit een prachtige periode van zes jaar in de Arenahal af en gaat voor een nieuwe uitdaging bij Haasrode Leuven.

De Ladies beginnen volgend seizoen dus met een 12-koppige selectie. Cristina Moga krijgt zo de kans om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het vele talent in haar team.

#2 Laura Meynckens

Laura won in haar eerste seizoen bij Brabo meteen de Beker van Antwerpen. Voorheen speelde ze bij Trixxo LVL Genk.

#3 Caitlin Van de Perre

Caitlin begint aan haar vijfde seizoen in de Arenahal. Ze kwam op 18-jarige leeftijd bij de club en ontwikkelde zich snel tot een van de sterkhouders van haar team.

#4 Lene Versteynen

Met haar 18 jaar werkte de ex-speelster van Oudegem sinds vorige zomer volop aan haar ontwikkeling onder de vleugels van Cristina Moga.

#5 Eline Fieremans

Eline kwam in 2022 bij het team. Het jaar voordien speelde de setter in de States bij Navarro College.

#6 Lynne Vandriessche

Sinds 2021 speelt Lynne in het rood van Brabo als middenblokker. Ze begint aan haar vierde seizoen in Deurne.

#7 Jade Van Deun

Een van de reizende sterren in het beachvolleybal en het zaalvolleybal. Ze werd samen met Youna Coens derde op het BK Beachvolleybal en ook op de Volleyproms werd ze dit jaar derde in de categorie “Beach Rookie of the Year”. Jade kwam vorig jaar over van Trixxo LVL Genk en gaat voor haar tweede seizoen bij Brabo.

#8 Britt Ruysschaert

Wie Brabo Ladies zegt, zegt Britt Ruysschaert. De hoekaanvalster kwam in 2017 voor het eerste in de Arenahal terecht en speelde met een tussenstop van een jaar bij Asterix al zes seizoenen bij Brabo. In het beachvolleybal werd ze vorige zomer Belgisch kampioen met haar beachpartner Els Vandesteene. Het duo werd ook verkozen tot “Beach duo of the Year” op de Volleyproms.

#9 Sara De Donder

Van jong talent naar een basisplek als setter. Sara heeft al een mooie weg afgelegd sinds ze in 2018 bij het team kwam.

#10 Enna Eyer

Ook Enna Eyer kwam vorig jaar over van Trixxo LVL Genk. De middenaanvalster start aan haar tweede seizoen in de Arena.

#11 Hélène Mertens

Van Fixit Kalmthout naar de Ladies. Hélène groeide als speelster in de structuur van Antwerp4Volley en werkt volop aan haar carrière op het hoogste niveau met coach Cristina Moga.

#14 Luna Van Peer

Luna tekende in 2019 voor de Reds en dwong al snel een basisplek af. De libero gaat nu voor haar zesde seizoen.

#15 Kato Hillen

Met haar zestien jaar is Kato de jongste van de ploeg. Ze speelde de voorbije seizoenen bij de Brabo Girls maar werd al opgenomen in de eerste ploeg. Volgend seizoen zal ze volledig trainen met de Ladies en voor beide teams wedstrijden spelen.

In de technische staf neemt Cristina afscheid van assistent Wim Jansen en scouter Jana Bosmans. Cristina krijgt volgend seizoen de steun van T2 Marijke Horn, een ex-speelster van Cristina. Bram Van Herck blijf als T3 en ook Céline Massonet blijft als kinesist onze Ladies in topvorm houden. Jan Diriken gaat het scoutingluik voor zijn rekening nemen. Jan heeft al een pak ervaring bij onder andere Datovoc Tongeren, LVL Trixxo Genk en enkele nationale jeugdploegen van zowel België als Nederland.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.