donderdag 20 april 2023

Ontdek de contractverlengingen bij de Ladies

De play-offs moeten nog beginnen voor onze Ladies, maar achter de schermen werkt de technische staf al volop aan de toekomst van de ploeg.

Ook volgend seizoen zal je heel wat bekende gezichten aan het werk zien in de Arenahal. Coach Cristina Moga blijft het kloppend hart van onze damesploeg. Cristina stond mee aan de wieg van het team en begint in het najaar aan haar achtste seizoen aan het roer van de Interfreight Brabo Antwerp Ladies. Onze coach zal volgend seizoen al zeker kunnen rekenen op assistenten Wim Jansen, Bram Van Herck, Jana Bosmans en kinesist Céline Massonet.

Ook Lize Timmermans en steunpilaar Britt Ruysschaert blijven de Ladies trouw. De 23-jarige kapitein van de Ladies speelt als sinds 2018 in het rode shirt van Brabo. Britt kwam twee jaar geleden terug naar Antwerpen. De 28-jarige receptie-hoek tekent voor haar zesde seizoen in het Brabo-shirt.

Libero Luna Van Peer (22) zal ook volgend jaar het laminaat van de Arenahal verdedigen. Samen met de contractverlengingen van Sara De Donder (23), Caitlin Van de Perre (21), Lynne Vandriessche (22) en Eline Fieremans (19) krijgt het team van volgend seizoen stilaan al vorm.

Houd onze kanalen de komende tijd goed in de gaten en ontdek als eerste nog meer nieuws over contractverlengingen en nieuwe transfers.

Volgende events

Laatste nieuws

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

20 nov

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

Antwerp4Volley | Club

Kom je naar een wedstrijd van onze Brabo Men, Ladies, Boys of Girls? Vergeet dan niet je gratis supportersmagazine...

Steun de wijnverkoop van de Ladies

23 okt

Steun de wijnverkoop van de Ladies

Brabo Ladies

Til je kerstdiner naar een hoger niveau met de wijnen van Artevino. Onze Ladies organiseren dit najaar een wijnverkoop...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.