donderdag 16 december 2021

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website!

Nieuwe website

De kerstman arriveerde al vroeg dit jaar. En hij bracht deze gloednieuwe website met zich mee! Mis niets over het laatste nieuws van onze teams, klassementen, wedstrijden en nog veel meer in de toekomst. Dank aan onze digitale partner WIVER Digital Experts, (www.wiver.be).

Nieuw logo

Afgelopen zomer lanceerden we het gloednieuwe logo i.s.m. onze communicatiepartner The Owl (www.theowl.eu) en kwamen er twee jeugdteams bij. Een nieuwe website kon dus niet ontbreken. Maak kennis met de spelers en technische staf, ontdek hun speelschema en uitslagen en beleef de uitbouw van onze prachtige club vanop de eerste rij. Laat ons ook zeker weten wat je van onze website vindt via onze sociale media.

Ontdek de club

 

Nieuwe webshop

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een nieuwe webshop. Bestel in onze shop exclusief de Brabo Gin of een van onze heerlijke huiswijnen en geef ze als cadeau voor Kerstmis of geniet er lekker samen van aan de feesttafel.

Binnenkort – van zodra de coronamaatregelen het opnieuw toelaten – kan je ook tickets bestellen voor de thuiswedstrijden en vip-events.

Naar de Brabo webshop

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.