maandag 19 september 2022

Men starten de competitie met winst

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen. De Reds versloegen Amigos Zoersel met 0-3.

Het seizoen is goed begonnen. Onze Reds wonnen hun openingswedstrijd in de competitie nadat ze ook alle drie bekerwedstrijden naar zich toe trokken. Afgelopen donderdag versloeg het team van coach Sacha Koulberg Volley Noorderkempen met 3-1 in de Beker van België en zaterdag volgde ook meteen winst in de competitie.

De mannen gaven Amigos Zoersel geen set en toonden zo dat ze klaar zijn voor het seizoen. Met 21-25, 19-25 en 21-25 nam Brabo de perfecte start in Nationale 1. Zondag 2 oktober voglt de volgende competitiewedstrijd, dan trekken de Reds naar Zoersel.

Ook de Boys en de Girls begonnen afgelopen weekend aan de competitie. De jongens gingen maar nipt onderuit bij Kreg Rotselaar na een golden set, maar pakten wel hun eerste punt. Setstanden: 25-27, 22-25, 25-14, 25-20 en 16-14.
De Girls pakten dan weer de volle buit en wonnen met 3-0 van Topsport School Vilvoorde. Setstanden: 25-17, 25-12 en 25-19.

Volgende events

Laatste nieuws

Men starten de competitie met winst

19 sep

Men starten de competitie met winst

Brabo Boys | Brabo Girls | Brabo Men

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen. De Reds versloegen Amigos Zoersel...

Agenda: data bekerwedstrijden

23 aug

Agenda: data bekerwedstrijden

Brabo Ladies | Brabo Men | Club

Zoals altijd begint het seizoen met bekerwedstrijden. De Men beginnen al in de voorrondes, terwijl de Ladies instromen in...

Brabo Gin nu te koop

18 nov

Brabo Gin nu te koop

Club | Webshop

We lanceerden vorige week de enige echte en exclusieve Brabo Gin. Een prachtig rode gin met een kruidige touch....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.