maandag 19 september 2022

Men starten de competitie met winst

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen. De Reds versloegen Amigos Zoersel met 0-3.

Het seizoen is goed begonnen. Onze Reds wonnen hun openingswedstrijd in de competitie nadat ze ook alle drie bekerwedstrijden naar zich toe trokken. Afgelopen donderdag versloeg het team van coach Sacha Koulberg Volley Noorderkempen met 3-1 in de Beker van België en zaterdag volgde ook meteen winst in de competitie.

De mannen gaven Amigos Zoersel geen set en toonden zo dat ze klaar zijn voor het seizoen. Met 21-25, 19-25 en 21-25 nam Brabo de perfecte start in Nationale 1. Zondag 2 oktober voglt de volgende competitiewedstrijd, dan trekken de Reds naar Zoersel.

Ook de Boys en de Girls begonnen afgelopen weekend aan de competitie. De jongens gingen maar nipt onderuit bij Kreg Rotselaar na een golden set, maar pakten wel hun eerste punt. Setstanden: 25-27, 22-25, 25-14, 25-20 en 16-14.
De Girls pakten dan weer de volle buit en wonnen met 3-0 van Topsport School Vilvoorde. Setstanden: 25-17, 25-12 en 25-19.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.