woensdag 15 november 2023

Men pakken drie punten tegen Feniks Haacht

De mannen pakten afgelopen weekend hun vierde opeenvolgende zege in de competitie na een 1-3 op het veld van Feniks Haacht.

Coach Raf Vekemans zag zijn team sterk aan de wedstrijd beginnen. De mannen bouwden een voorsprong op van zeven punten, maar bij een score van 19-12 keerde de wedstrijd plots. De mannen gingen ten onder en verloren de eerste set alsnog met 25-23.

In de tweede set kwam het niveau van de Reds terug naar boven. Brabo domineerde de partij en zette duidelijke setstanden op het bord. De wedstrijd eindigde met 19-25, 13-25 en 16-25. Met de drie punten op zak blijven de Reds derde in het klassement, maar met twee wedstrijden minder gespeeld.

Raf Vekemans was tevreden met de overwinning: “We begonnen sterk met goede opslagreeksen, maar dan begonnen we fouten te maken en gaven we de set alsnog weg. Haacht rook dan ook plots punten, maar we hebben ons goed herpakt en de wedstrijd onder controle genomen. We hebben mooi volleybal laten zien. Ik houd er een goed gevoel aan over.”

Komende zaterdag om 17.30 u. ontvangen onze mannen Zoersel in de Arenahal. Voor de coach belooft het een speciale wedstrijd te worden tegen zijn ex-ploeg: “Ik heb twee mooie jaren beleefd bij Zoersel met die mannen. Maar ik bereid mijn team voor om te winnen zaterdag.”

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.