woensdag 8 maart 2023

Men pakken de winst na vijfsetter

De mannen keerden met een overwinning terug uit Vilvoorde. Het werd 2-3 op bezoek bij de laatste in de stand.

Onze Reds wonnen de eerste set met 20-25. In de volgende sets was het verschil telkens maar twee punten. Topsport School Vilvoorde won set twee met 29-27 en set drie met 25-23. De mannen kwam terug en dwongen na een 23-25-setstand de golden set af – daarin trokken de bezoekers met 16-18 aan het langste eind. Coach Thomas Rossie analyseert de overwinning: “Onze foutenlast was te hoog, waardoor Vilvoorde voortdurend in de wedstrijd bleef. De komende wedstrijden moeten we beter spelen.”

Met nog vijf competitiewedstrijden op het programma is de doelstelling duidelijk: alles winnen en de derde plek behouden. “We willen het seizoen op een mooie manier afsluiten. We willen al onze wedstrijden winnen. Dit weekend spelen we de halve finales van de Beker van Antwerpen op bezoek bij Amigos Zoersel. Het zou mooi zijn om de Beker van Antwerpen in onze eigen Arenahal in de lucht te steken.”, besluit Rossie.

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.