dinsdag 17 januari 2023

Men keren met lege handen terug uit Wevelgem

De mannen gingen zondag met 3-0 onderuit op het veld van Market-Webis Wevelgem. Het nummer twee van de competitie was te sterk voor het nummer drie.

In de heenwedstrijd toonde Wevelgem zijn klasse al tegen onze Reds. De West-Vlamingen maakten het onze mannen knap lastig. Pas in de vijfde set konden Sacha Koulberg en co toen de winst pakken.

Op bezoek bij Wevelgem werd het een nog moeilijkere wedstrijd. De thuisploeg speelde een sterke wedstrijd en pakte de drie punten in drie sets. Sacha Koulberg was onder de indruk van de prestatie van de tegenstander: “Ze waren heel sterk, zo’n prestatie heb ik nog nooit gezien op dit niveau. Ze zetten veel druk met hun opslag en aan onze kant was de foutenlast te groot. In de derde set konden we wel iets rapen, maar Wevelgem was beter dan ons.”

Met setstanden 25-20, 25-13 en 25-20 werd het een wedstrijd om snel te vergeten voor onze mannen. In het klassement loopt Marke-Webis vier punten uit op onze Reds. Het verschil met het nummer één Hellvoc Hemiksem-Schelle bedraagt negen punten. De Interfreight Brabo Antwerp Men hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Coach Sacha Koulberg wil in de volgende wedstrijd een reactie van de spelers zien. Zaterdag nemen de mannen het in eigen huis op tegen Zoersel. Kom onze Reds steunen en koop nu al je tickets.

Volgende events

Laatste nieuws

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

20 nov

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

Antwerp4Volley | Club

Kom je naar een wedstrijd van onze Brabo Men, Ladies, Boys of Girls? Vergeet dan niet je gratis supportersmagazine...

Steun de wijnverkoop van de Ladies

23 okt

Steun de wijnverkoop van de Ladies

Brabo Ladies

Til je kerstdiner naar een hoger niveau met de wijnen van Artevino. Onze Ladies organiseren dit najaar een wijnverkoop...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.