dinsdag 26 september 2023

Men keren met lege handen terug uit Wevelgem

De eerste uitwedstrijd van het seizoen, bij Marke-Webis Wevelgem, eindigde in een nederlaag voor de Men. De regerende kampioen van Nationale 1 was met 3-1 te sterk voor onze Reds.

Coach Raf Vekemans wist dat het op bezoek bij het nummer één van vorig seizoen een moeilijke wedstrijd zou worden. De thuisploeg pakte de eerste set met 25-19. De mannen vochten terug en wonnen set twee met 21-25. Daarna speelde Marke-Webis Wevelgem de wedstrijd uit met twee keer 25-17.

“Individueel en collectief waren we niet goed genoeg”, klonk het bij de coach. “We kregen geen bal tegen de grond, terwijl Marke hun spel van vorig seizoen speelde. Je hoopt altijd dat je team een topprestatie aflevert, maar het is voor ons te vroeg om Marke het vuur aan de schenen te leggen. We hebben een achterstand qua samenspel, omdat het team grotendeels vernieuwd is en omdat we op individueel niveau met zeer jonge, maar erg getalenteerde, spelers werken.”

Komend weekend zijn de Reds vrij. Op 8 oktober om 18 u. nemen de mannen het thuis op tegen Nivelles.

De Boys en Girls sloten het weekend wel met een overwinning af. De jongens van coach Thomas Rossie wonnen thuis in vijf sets van Zoersel (25-22, 25-23, 20-25, 21-25 en 15-11). De Girls pakten in de Arenahal de volle buit (3-1) tegen Govok Cammaert Gooik (23-25, 25-15, 25-23 en 25-15). Beide teams staan helemaal bovenaan hun ranking.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.