dinsdag 19 september 2023

Men beginnen met een overwinning

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn het seizoen begonnen met een driepunter. De Reds versloegen Volley Noorderkempen in eigen huis met 3-0.

Na drie sets was de overwinning binnen voor de Reds. De ploeg van coach Raf Vekemans neemt zo een ideale start in de competitie. Raf Vekemans was achteraf dan ook blij met de overwinning: “Ik hoopte op de drie punten, maar zeker weet je het nooit. Ze hebben met Tim Verschueren een goede speler met heel wat eersteklasse-ervaring.”

Een walk-over was het dan ook niet. Met 25-22, 25-23 en 25-18 moesten de mannen werken om de sets naar zich toe te trekken. “Er zijn veel blessures waardoor sommige spelers op een andere positie moesten spelen. Jeroen Oprins en Wannes De Beul maakten het verschil voor ons. In de toekomst moeten we minder afhankelijk worden van de ervaren spelers. We speelden wisselvallig. Op training zie ik betere dingen maar die kwamen er nog niet volledig uit in de wedstrijd.”

Met de drie punten op zak kunnen de Reds met vertrouwen vooruitkijken naar de lastige verplaatsing naar Marke-Webis Wevelgem. Daar wil de coach vooral de stabiliteit en de kwaliteit omhoog zien gaan.

Niet alleen de mannen, maar ook de Girls en de Boys begonnen zaterdag aan de competitie met een thuiswedstrijd tijdens onze fandag. De Girls wonnen met 3-0 van Hebo Borsbeke-Herzele. De Boys versloegen op hun beurt BVC Balen met 3-1.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.