woensdag 27 april 2022

Mededeling Cockerill Beach Antwerp

COCKERILL BEACH ANTWERP 2022

Van 17 – 30 mei 2022, twee weken sport en events op het strand aangelegd op Cockerillkaai Antwerpen, waaronder een manche van het Nationaal Kampioenschap Beachvolleybal.

Helaas kan dit evenement niet doorgaan!

Na een overleg tussen beide organisatoren Interfreight Brabo Antwerp VT en DBV Events en stad Antwerpen, kwam iedereen rond de tafel tot de conclusie dat de technische en logistieke uitdagingen op dit moment te groot zijn om op de beoogde locatie, het reeds vernieuwde deel van de Scheldekaaien ter hoogte van de Cockerillkaai, een veilig en geslaagd evenement op poten te zetten.

Alle partijen betreuren deze beslissing, maar tegelijk bevestigen ze hun engagement om in 2023 van start te gaan met dit gloednieuw en veelbelovend concept en herhalen ze hun intentie om van Cockerill Beach Antwerp een vaste waarde te maken op de Antwerpse evenementenkalender.

De organisatoren verontschuldigen zich bij de partners die zich reeds engageerden om het project te ondersteunen en al diegenen die hebben meegewerkt aan de voorbereiding van het evenement. Voor 2023 en de daaropvolgende edities hoopt de organisatie opnieuw te mogen rekenen op die fel gewaardeerde steun en inzet.

Interfreight Brabo Antwerp VT
Antwerp Volleys vzw

Luc Discry
Harry de Koning

DBV events BV
Wim Versées
Thomas De Bruyn

Volgende events

Laatste nieuws

Men starten de competitie met winst

19 sep

Men starten de competitie met winst

Brabo Boys | Brabo Girls | Brabo Men

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen. De Reds versloegen Amigos Zoersel...

Agenda: data bekerwedstrijden

23 aug

Agenda: data bekerwedstrijden

Brabo Ladies | Brabo Men | Club

Zoals altijd begint het seizoen met bekerwedstrijden. De Men beginnen al in de voorrondes, terwijl de Ladies instromen in...

Brabo Gin nu te koop

18 nov

Brabo Gin nu te koop

Club | Webshop

We lanceerden vorige week de enige echte en exclusieve Brabo Gin. Een prachtig rode gin met een kruidige touch....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.