woensdag 27 april 2022

Mededeling Cockerill Beach Antwerp

COCKERILL BEACH ANTWERP 2022

Van 17 – 30 mei 2022, twee weken sport en events op het strand aangelegd op Cockerillkaai Antwerpen, waaronder een manche van het Nationaal Kampioenschap Beachvolleybal.

Helaas kan dit evenement niet doorgaan!

Na een overleg tussen beide organisatoren Interfreight Brabo Antwerp VT en DBV Events en stad Antwerpen, kwam iedereen rond de tafel tot de conclusie dat de technische en logistieke uitdagingen op dit moment te groot zijn om op de beoogde locatie, het reeds vernieuwde deel van de Scheldekaaien ter hoogte van de Cockerillkaai, een veilig en geslaagd evenement op poten te zetten.

Alle partijen betreuren deze beslissing, maar tegelijk bevestigen ze hun engagement om in 2023 van start te gaan met dit gloednieuw en veelbelovend concept en herhalen ze hun intentie om van Cockerill Beach Antwerp een vaste waarde te maken op de Antwerpse evenementenkalender.

De organisatoren verontschuldigen zich bij de partners die zich reeds engageerden om het project te ondersteunen en al diegenen die hebben meegewerkt aan de voorbereiding van het evenement. Voor 2023 en de daaropvolgende edities hoopt de organisatie opnieuw te mogen rekenen op die fel gewaardeerde steun en inzet.

Interfreight Brabo Antwerp VT
Antwerp Volleys vzw

Luc Discry
Harry de Koning

DBV events BV
Wim Versées
Thomas De Bruyn

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.