vrijdag 15 maart 2024

Mannen winnen van Hellvoc en worden leider

De mannen hebben donderdag met 3-1 gewonnen van Hellvoc Hemiksem-Schelle in de Arena. De Reds komen zo voorlopig aan kop van het klassement.

De Reds verkeren in hoogvorm en braken enkele weken geleden de titelstrijd open door thuis Marke-Webis Wevelgem te verslaan. Enkele weken later waren de mannen ook te sterk voor het nummer drie uit de competitie Hellvoc.

Aan motivatie duidelijk geen gebrek. Het team van coach Raf Vekemans begon het beste aan de wedstrijd en pakte de eerste set met een duidelijke 25-12-setstand. In de tweede set rechtten de bezoekers de rug. Na een spannende 22-25 hingen de bordjes weer op gelijke hoogte. Geen paniek bij de thuisploeg. Brabo bleef geconcentreerd en won de twee daaropvolgende sets met 25-19 en 25-23.

De drie punten bleven thuis in de Arena, maar nog meer: de Reds springen voorlopig naar de leidersplaats in Nationale 1. Brabo heeft nu één punt meer dan Marke-Webis Wevelgem, dat nog een wedstrijd in handen heeft. Hellvoc Hemiksem-Schelle volgt op vier punten. Het belooft nog een razend spannende ontknoping van het seizoen te worden. Er volgen nog drie finales voor de Reds.

De mannen spelen nog één thuiswedstrijd op 7 april om 18u tegen Rembert Torhout. Koop nu alvast je tickets!

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.