dinsdag 28 november 2023

Mannen pakken winst in topper

De mannen namen het afgelopen weekend op tegen de, tot dan toe, ongeslagen nummer één van de competitie. Het werd 2-3 op het veld van Hellvoc Hemiksem-Schelle.

De Reds begonnen goed aan de wedstrijd in een echte derby met veel ambiance. Ze brachten Hellvoc in de problemen met een goede opslagdruk. De eerste set ging dan ook naar de bezoekers met 21-25. Hellvoc pakte de twee volgende sets met twee keer 25-23. De mannen behielden de rust en bleven hun spel spelen. In de vierde set konden ze de controle terug overnemen, al bleef het voortdurend spannend. Na een 20-25 en 12-15 was de remonte compleet en konden onze Reds wat nog niemand lukte dit seizoen: winnen van Hellvoc.

Met oprechte dank aan alle supporters die met volle overgave in de kolkende Hellvoc sporthal de naam van Brabo hebben laten horen. De constante steun en waardering voor het sportieve gedrag in lastige momenten zijn essentieel voor het verhaal dat hier wordt geschreven.

Coach Raf Vekemans was dan ook tevreden: “Het was een echte derby met veel toeschouwers en ambiance. Onze mentaliteit heeft het verschil gemaakt. We kwamen 2-1 achter maar bleven rustig en bleven ook op de juiste manier volleyballen.”

Ook komende zondag wacht een lastige wedstrijd voor de mannen, dan komt Puurs – Sint-Amands op bezoek in de Arenahal. De coach weet alvast wat hem te wachten staat: “Puurs heeft een moeilijk seizoensbegin gehad, maar is beter en beter aan het spelen. Ze werden door onze tegenstanders in het begin van het seizoen als mogelijke topdrieploeg getipt.”

Volgende events

Laatste nieuws

Men openen nieuwe jaar met drie punten

30 jan

Men openen nieuwe jaar met drie punten

Brabo Men

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar het nieuwe jaar is eindelijk van start gegaan voor de Interfreight...

Ladies grijpen naast de punten tegen Asterix

24 jan

Ladies grijpen naast de punten tegen Asterix

Brabo Ladies

De ladies konden geen punten thuishouden tegen titelkandidaat Asterix AVO Beveren. Het nummer twee uit de competitie kwam zaterdag...

Brabospelers tonen hun hart – trekking tombola uitgesteld

17 jan

Brabospelers tonen hun hart – trekking tombola uitgesteld

Brabo Men | Club

Op vraag van onze Brabo Men zal de trekking van onze clubtombola niet plaatsvinden op 20 januari, maar wel...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.