dinsdag 28 november 2023

Mannen pakken winst in topper

De mannen namen het afgelopen weekend op tegen de, tot dan toe, ongeslagen nummer één van de competitie. Het werd 2-3 op het veld van Hellvoc Hemiksem-Schelle.

De Reds begonnen goed aan de wedstrijd in een echte derby met veel ambiance. Ze brachten Hellvoc in de problemen met een goede opslagdruk. De eerste set ging dan ook naar de bezoekers met 21-25. Hellvoc pakte de twee volgende sets met twee keer 25-23. De mannen behielden de rust en bleven hun spel spelen. In de vierde set konden ze de controle terug overnemen, al bleef het voortdurend spannend. Na een 20-25 en 12-15 was de remonte compleet en konden onze Reds wat nog niemand lukte dit seizoen: winnen van Hellvoc.

Met oprechte dank aan alle supporters die met volle overgave in de kolkende Hellvoc sporthal de naam van Brabo hebben laten horen. De constante steun en waardering voor het sportieve gedrag in lastige momenten zijn essentieel voor het verhaal dat hier wordt geschreven.

Coach Raf Vekemans was dan ook tevreden: “Het was een echte derby met veel toeschouwers en ambiance. Onze mentaliteit heeft het verschil gemaakt. We kwamen 2-1 achter maar bleven rustig en bleven ook op de juiste manier volleyballen.”

Ook komende zondag wacht een lastige wedstrijd voor de mannen, dan komt Puurs – Sint-Amands op bezoek in de Arenahal. De coach weet alvast wat hem te wachten staat: “Puurs heeft een moeilijk seizoensbegin gehad, maar is beter en beter aan het spelen. Ze werden door onze tegenstanders in het begin van het seizoen als mogelijke topdrieploeg getipt.”

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.