dinsdag 28 november 2023

Ladies verslaan Roeselare na vijfsetter

De Interfreight Brabo Antwerp Ladies wonnen afgelopen weekend met 2-3 op het veld van Bevo Rekkenschop Roeselare. Een belangrijke tweepunter die hen naar een gedeelde vierde plek in het klassement brengt.

Cristina Moga zag haar team niet goed aan de wedstrijd beginnen. Pas tegen het einde van de set kwam de motor van onze Reds op gang. De eerste set was toen al verloren en eindigde op 25-16. In de twee daaropvolgende sets trokken de Ladies de goede lijn wel door. Maar het verschil op het scorebord was nooit groot. Na twee spannende sets 22-25 en 24-26 konden de bezoekers met een 1-2-voorsprong beginnen aan set vier. Die set werd met heel veel enthousiasme gestart, maar het momentum kantelde plots volledig. De vierde set eindigde op 25-16. In de vijfde set trokken onze Reds alsnog aan het langste eind. Opnieuw was het zeer spannend, maar met een 13-15-setstand konden de Ladies aan het feest.

Cristina Moga is blij met de belangrijk punten, maar zag dat het ook meer had kunnen zijn: “Op voorhand zou ik blij geweest zijn met de twee punten. Roeselare is een zeer goede ploeg, zowel op papier als op het veld. Maar in set vier gaven we zelf de match uit handen door een opstapeling van fouten.”

Volgende events

Dendermonde, Sportcentrum Sint-Gillis

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.