woensdag 1 februari 2023

Ladies verslaan Charleroi in eigen huis

De Interfreight Brabo Antwerp Ladies wonnen zaterdag met 3-1 van Charleroi en pakken negen op negen in januari.

De Ladies zijn 2023 goed begonnen en dat was ook te zien tegen Charleroi. Brabo begon het beste aan de wedstrijd en won de eerste set met 25-22. De bezoekers pakten de tweede set met 23-25 maar de Ladies speelden een collectief goede wedstrijd en wonnen set drie en vier met 25-21 en 25-20.

Coach Cristina Moga is tevreden met de winst: “Het was een collectieve prestatie. We waren sterk op alle posities. De voorbereiding verliep minder goed door enkele blessures en ziektes maar er werd heel goed getraind. We hadden vertrouwen tegen Charleroi na de twee overwinningen tegen Jaraco LVL Genk en Tchalou en we hadden Charleroi ook al verslagen in de heenronde met 2-3”.

De Ladies pakken negen op negen in 2023 en kunnen met een ontspannen gevoel toewerken naar de wedstrijd van zaterdag op bezoek bij Asterix. Cristina Moga blikt vooruit: “We hebben daar nog niet gewonnen en ze zijn in vorm. We gaan daar als underdog naartoe en als we een punt kunnen meenemen, graag, maar niets moet.”

Volgende events

Dendermonde, Sportcentrum Sint-Gillis

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.