maandag 31 januari 2022

Ladies starten 2022 met 1-3-nederlaag tegen Gent

Na een winterstop van bijna anderhalve maand en twee uitgestelde wedstrijden mochten de Ladies zaterdag eindelijk weer in actie komen. Cristina Moga en co verloren met 1-3 van VDK Gent in de Arenahal.

Mét publiek en mét een gemotiveerd team begonnen de Ladies heel goed aan de wedstrijd. Onze Reds zetten de competitieleider goed onder druk en pakten de eerste set met 25-22. Ook in de tweede set begon Brabo goed. Maar Gent kwam steeds beter in de wedstrijd en bracht de setstand terug op gelijke hoogte na een spannende tweede set (20-25). Gent toonde daarna waarom het aan de leiding staat van de Liga Dames. Na een dominante set wonnen de Gentse vrouwen de derde set met 17-25. Match gespeeld zou je denken, maar onze Ladies vochten goed terug. De Reds speelden terug op een hoog niveau en leken de golden set af te dwingen. Maar Gent speelde een perfect einde en won alsnog met 24-26.

De Ladies beginnen het jaar met een 1-3-nederlaag tegen Gent, maar mogen trots zijn op hun prestatie. In het klassement telt Gent ondertussen twaalf punten voorsprong. Onze Ladies staan zevende met zeven punten, maar hebben nog een aantal wedstrijden te goed.

Volgende events

Laatste nieuws

Men starten de competitie met winst

19 sep

Men starten de competitie met winst

Brabo Boys | Brabo Girls | Brabo Men

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen. De Reds versloegen Amigos Zoersel...

Agenda: data bekerwedstrijden

23 aug

Agenda: data bekerwedstrijden

Brabo Ladies | Brabo Men | Club

Zoals altijd begint het seizoen met bekerwedstrijden. De Men beginnen al in de voorrondes, terwijl de Ladies instromen in...

Brabo Gin nu te koop

18 nov

Brabo Gin nu te koop

Club | Webshop

We lanceerden vorige week de enige echte en exclusieve Brabo Gin. Een prachtig rode gin met een kruidige touch....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.