dinsdag 29 maart 2022

Ladies spelen voor 5e plaats na winst in eliminatiewedstrijden

De Ladies zijn zeker van het behoud. Cristina Moga en co hebben Charleroi uitgeschakeld in de eliminatiewedstrijden en mogen zo strijden voor de vijfde plaats. Ook de mannen kenden een goed weekend. Zij wonnen met 3-0 tegen Marke-Webis Wevelgem.

Cristina Moga en co trokken met een 3-0-bonus uit de heenwedstrijd naar Charleroi. Er stond veel op het spel dus de spanning was te snijden. De Ladies wonnen al snel de eerste set met 19-25 en konden zo nog meer druk op de tegenstander leggen. In de tweede set waren beide teams sterk aan elkaar gewaagd, maar onze Reds trokken ook de tweede set naar zich toe met een 25-27-setuitslag. Charleroi was de sterkste in de derde set en won met 25-18. In de vierde set zetten de Ladies de puntjes op de i. Met opnieuw een 25-27 was het duel beslist. De Ladies winnen met 1-3 in Charleroi en zullen met Tchalou strijden voor de vijfde plaats.

De mannen kwamen normaal gezien twee keer in actie dit weekend. Maar door een aantal coronabesmettingen ging het duel tegen Amigos niet door. Zondag mochten de Reds wel aan de bak tegen Marke-Webis Wevelgem in de Arenahal. De Men speelden een heel sterke wedstrijd en gaven geen set weg. Het team van Christof Van Goethem won met 25-18, 25-16 en 25-18. De mannen blijven tweede in het klassement met een achterstand van elf punten op Axis Guibertin. Belangrijke nuance: de Reds hebben nog drie inhaalwedstrijden te goed en de thuiswedstrijd tegen Axis Guibertin op 9 april.

De boys wonnen op verplaatsing met 2-3 van de Topsportschool Vilvoorde, onze girls waren vrij.

Laatste nieuws

Inschrijvingen geopend!

29 apr

Inschrijvingen geopend!

Antwerp4Volley | Beach

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor onze zomertrainingen en word de beste beachvolleyballer die je...

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

11 apr

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

Brabo Men

Interfreight Brabo Antwerp Men wint de Beker van Antwerpen 2023. In de finale waren de Reds te sterk voor...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.