Ladies sluiten seizoen af met 1-3-winst tegen Servantes Volley Noorderkempen

dinsdag 16 april 2024

Ladies sluiten seizoen af met 1-3-winst tegen Servantes Volley Noorderkempen

Het seizoen zit erop voor de Interfreight Brabo Antwerp Ladies. In de laatste wedstrijd van het seizoen wonnen de Ladies van Servantes Volley Noorderkempen. De thuisploeg won de eerste set met 25-22, maar nadien trokken de Ladies de wedstrijd naar zich toe. Met 14-25, 27-25 en 20-25 waren de drie punten een feit.

Veel druk lag er niet meer op de wedstrijd, de posities voor de twee teams lagen al vast. Zowel Noorderkempen als Brabo liet vooral de vertrekkers spelen. Bij onze Ladies waren dat Youna Coens – die voor twee jaar naar de VS vertrekt om daar op college-niveau beachvolleybal te spelen, en kapitein Lize Timmermans – die na zes jaren de deur van de Arenahal achter zich toe trekt. Drie jaar geleden kreeg ze de kapiteinsstreep op haar shirt.

Coach Cristina Moga moet ook afscheid nemen van haar technische staf. Haar assistent Wim Jansen trekt naar Amigos Van Pelt Sint-Antionius Zoersel als hoofdtrainer van het tweede damesteam. Ook scouter Jana Bosmans verlaat de club, zij wil meer zelf op het volleybalveld gaan staan.

Vorige week woensdag, na afloop van de laatste thuiswedstrijd tegen VDK Bank Gent, werden de vertrekkers in de bloemen gezet en bedankt voor hun torenhoge inzet. Dat was meteen ook het perfecte moment om terug te blikken op de mooie weg die het team en staf samen hebben afgelegd. Cristina Moga vat het seizoen samen: “Ik denk dat we een gelijkaardig seizoen hebben gehad als vorig jaar. We zijn dit seizoen goed begonnen waardoor de verwachtingen misschien hoog lagen. In februari kregen we dan weer een dip. We pakten wel een prijs met de Beker van Antwerpen. Het moment dat Lize de trofee in de lucht mocht steken, is dan ook het mooiste moment van het seizoen.”

 

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.