vrijdag 18 maart 2022

Ladies sluiten het reguliere seizoen af met winst

De Ladies hebben het seizoen met een overwinning afgesloten. Cristina Moga en co hielden de drie punten thuis tegen Oudegem.

Het nummer vier van de competitie won meteen de eerste set in de Arenahal, met 21-25. Maar de Ladies vochten terug en speelden een sterke tweede set, die ze met 25-18 wonnen. Onze Reds gingen door op dat elan en pakten ook de derde set met 25-16. De vierde set werd een spannend duel. Oudegem zette veel druk maar de Ladies konden uiteindelijk de set en de drie punten pakken met een 26-24-setuitslag.

Coach Cristina Moga was dan ook tevreden na de partij: ‘Het voelt super goed om het reguliere seizoen af te sluiten met een overwinning tegen de bekerwinnaar. Het geeft veel vertrouwen om zo aan de eliminiatiewedstrijden te kunnen starten.’

Het was een zwaar seizoen voor de Ladies. Corona liet zich meermaals gelden waardoor het seizoen onregelmatig verliep en de speelsters vaak twee en zelfs drie wedstrijden per week moesten afwerken. Maar Cristina Moga kijkt met vertrouwen vooruit: ‘Corona heeft een impact gehad op de groep, we hadden verder kunnen staan zonder al de perikelen. Maar we willen de komende wedstrijden proberen om ons beste niveau te behalen.’

De Ladies nemen het in de eliminatiewedstrijden op tegen Charleroi, met een heen- en terugwedstrijd. De winnaar strijdt tegen de winnaar van het duel tussen Hermes Oostende en Tchalou en maakt kans op een Europees ticket. De verliezer gaat naar de play-downs.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.