dinsdag 5 maart 2024

Ladies plaatsten zich voor finale Beker van Antwerpen

De Interfreight Brabo Antwerp Ladies spelen op 1 april in de eigen Arenahal de finale van de Beker van Antwerpen. In de halve finale won het team van coach Cristina Moga met 1-3 tegen Amigos Van Pelt Sint-Antonius Zoersel.

De druk was hoog maar de Ladies toonden nooit hun beste volleybalspel. Amigos, dat in Nationale 1 speelt en dus een tweepuntenbonus kreeg in elke set, speelde een goede wedstrijd en maakte het de Ladies knap lastig met vooral een goede receptie.

De analyse van coach Cristina Moga was dan ook duidelijk: “We mogen blij zijn met het finaleticket, maar beseffen ook dat we veel beter kunnen. We hadden nooit echt controle over de wedstrijd, pas in de derde en vierde set konden we het verschil maken en de wedstrijd naar ons toe trekken. Het was een echte bekerwedstrijd.”

In vier sets (24-26, 28-26, 20-25 en 16-25) konden onze Ladies afrekenen met een sterk Amigos. Op 1 April om 20 u. nemen de Ladies het in onze eigen Arenahal op tegen reeksgenoot Volley Noorderkempen. Meer info over de ticketverkoop wordt binnenkort bekendgemaakt, maar schrijf de datum alvast dubbel onderlijnd in je agenda!

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.