woensdag 18 januari 2023

Ladies pakken zes op zes in 2023

De Ladies zijn het nieuwe jaar met een perfect rapport begonnen. Afgelopen weekend won Interfreight Brabo Antwerp met 3-1 van Tchalou Volley.

Na de winst tegen Jaraco LVL Genk konden de Ladies vertrouwen meenemen. Maar in de thuismatch tegen Tchalou Volley begonnen de bezoekers het beste. De eerste set ging verloren na een 23-25-setstand. Crisina Moga blikt terug: “Tchalou is een van de grootste ploegen van de Liga Dames. In de eerste set kwamen we dan ook moeilijk tot scoren.”

In de tweede set ging het beter bij de Reds. De receptie verbeterde sterk en dat zorgde voor meer vrijheid voor de setter en hoekaanvallers. De wedstrijd kantelde volledig in het voordeel van de Ladies. De drie volgende sets werden gewonnen met 25-18, 25-17 en 25-16.

Een zes op zes om het nieuwe jaar te starten, dat doet dromen van meer. Kapitein Lize Timmermans, die maar liefst zeven kill blocks achter haar naam liet noteren, wil de vijfde plaats pakken. Die ambitie juicht Cristina Moga toe: “Het is goed dat de spelers die ambitie hebben. Het is altijd beter als ze zelf doelen stellen dan dat wij hun een doel opleggen. We hebben vorig seizoen bewezen dat er veel mogelijk is.”

De Ladies staan zesde in het klassement. De volgende wedstrijd is zaterdag 28 januari om 20.30u tegen Charleroi Volley. De wedstrijd tegen Hermes Rekkenschop Oostende die dit weekend gepland stond, wordt uitgesteld omdat Oostende in actie komt voor de Beker van België.

Volgende events

Laatste nieuws

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

20 nov

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

Antwerp4Volley | Club

Kom je naar een wedstrijd van onze Brabo Men, Ladies, Boys of Girls? Vergeet dan niet je gratis supportersmagazine...

Steun de wijnverkoop van de Ladies

23 okt

Steun de wijnverkoop van de Ladies

Brabo Ladies

Til je kerstdiner naar een hoger niveau met de wijnen van Artevino. Onze Ladies organiseren dit najaar een wijnverkoop...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.