woensdag 15 maart 2023

Ladies pakken de volle buit tegen Jaraco LVL Genk

De Interfreight Brabo Antwerp Ladies hebben hun laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie gewonnen. Het werd 3-1 tegen Jaraco LVL Genk. Dankzij de drie punten zijn de Ladies zeker van de zesde plek of hoger in de competitie. De Ladies starten dus in de play-offs met een bonus van minstens vier punten.

Net als in de heenwedstrijd versloegen onze Ladies het Limburgse team. De Ladies begonnen sterk en pakten de eerste set met 25-19. De Reds gingen door op hun elan en kwamen 0-2 voor na een 25-16-setstand. Jaraco begon het beste aan de derde set en gaf de voorsprong niet meer uit handen. De bezoekers wonnen set drie met 18-25. In de vierde set trokken de Ladies opnieuw het laken naar zich toe. Na een 25-16-setstand was de overwinning binnen voor onze Ladies. Cristina Moga was dan ook tevreden met de drie punten: “We hebben Jaraco goed onder druk kunnen zetten met onze opslag. Dat hielp om ons block en onze aanval goed op te zetten. Het zijn drie belangrijke punten met het oog op de play-offs. Als we verloren hadden, konden we nog zakken in het klassement. Nu kunnen we de play-offs al zeker met vier punten beginnen.”

De Ladies sluiten zaterdag de reguliere competitie af bij Tchalou Volley. De wedstrijd start om 18.30u.

Volgende events

Laatste nieuws

Bestel heerlijke chocolade voor Pasen

17 feb

Bestel heerlijke chocolade voor Pasen

Brabo Girls | Brabo Ladies

De Interfreight Brabo Antwerp Girls en Ladies slaan de handen in elkaar en verkopen heerlijke chocoladefiguurtjes voor Pasen. De...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.