woensdag 25 oktober 2023

Ladies pakken de overwinning tegen Gent na vijfsetter

Na twee wedstrijden en evenveel overwinningen zijn de Ladies goed aan het seizoen begonnen. Met vijf punten staan ze derde in het klassement.

Een 3-2-overwinning tegen de vicekampioen is altijd een schitterend resultaat, maar het had nog meer kunnen zijn. Na twee sets stond de dubbele voorsprong op het scorebord na een 25-19 en 25-22. Ook in de derde set had de thuisploeg de bovenhand, maar Gent kwam terug in de wedstrijd en pakte set drie en vier met 22-25 en 23-25. In de beslissende vijfde set trokken de Reds opnieuw de wedstrijd naar zich toe met een mooie 15-10.

Coach Cristina Moga was tevreden met de twee punten: “Het was geen topprestatie maar net zoals tegen Leuven zijn we blijven vechten.” Ook de prestatie van Caitlin Van de Perre is haar niet ontgaan. Met 27 punten en 4 blocks werd zij verkozen tot Star of the Game. “Caitlin scoorde van overal, aan het net, achter de driemeterlijn, … Gent is een ploeg met een goed block, maar ze hadden toch moeite om haar af te stoppen.”

De volgende competitiewedstrijd voor de Ladies is pas op 18 november. Maar rust krijgt het team niet. Deze week volgen er twee wedstrijden in de bekercompetities. Woensdagavond komt Wovo Malle (Promo 1) op bezoek in de Beker van Antwerpen. Daarin krijgen de bezoekers een bonus van zes punten. Zondag nemen de Ladies het dan weer op tegen Vamos Stekene – Sint-Gillis-Waas uit de Liga B, in de Beker van België.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.