woensdag 23 november 2022

Ladies keren terug zonder winst

Afgelopen zaterdag werd het niveau dat we gewend zijn van onze Ladies, niet behaald. Op verplaatsing bij Fixit Volley Kalmthout werd de eindstand 3-2.

In de eerste twintig minuten van de match begonnen onze vrouwen overtuigd aan hun spel. Met een voorsprong van 6 punten werd er prima gestart. Maar toen die voorsprong werd gedicht, verloor ons team de moed die nodig was om het tij te kunnen keren.

Zo slaagde Fixit er in de tweede set in om enkele opslagpunten te scoren. In de volgende set nam hun snelheid toe, waarop de Ladies niet voldoende hebben gereageerd. In de vierde set lukte het Lize Timmermans wel om met haar opslagen enkele punten binnen te halen. Ook Lotte Van Dyck zorgde in de vijfde set voor stabiliteit.

Hoewel ons team in de laatste set een matchbal kon afdwingen bij 14-15, beslisten de gemaakte fouten de match in het voordeel van de tegenstanders. Uiteindelijk verloren we de set met 17-15.