woensdag 24 januari 2024

Ladies grijpen naast de punten tegen Asterix

De ladies konden geen punten thuishouden tegen titelkandidaat Asterix AVO Beveren. Het nummer twee uit de competitie kwam zaterdag met 1-3 winnen in de Arenahal.

De wedstrijd begon nochtans goed voor de Ladies. De Reds wonnen de eerste set onder leiding van een uitstekende Laura Meynckens met 25-21. De daaropvolgende sets gingen echter verloren met 23-25, 20-25 en 23-25. De Ladies hadden zeker een punt verdiend, maar konden de kers niet op de taart krijgen. In set twee en vier werd het telkens 23-23, maar Asterix ging tweemaal met de overwinning aan de haal.

Ondanks de lastige examenperiode konden de Ladies toch het vuur aan de schenen leggen van de kampioen. Maar tevreden is coach Cristina Moga daar niet mee: “Uiteindelijk sta je daar zonder punten. We hadden een punt verdiend, maar blijven met lege handen achter. We maakten te veel fouten in ‘money time’.”

Ondanks dit verlies werken de Ladies met vertrouwen toe naar de match tegen VDK Bank Gent, komende zaterdag om 20.30 u op verplaatsing.

Volgende events

Dendermonde, Sportcentrum Sint-Gillis

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.