donderdag 30 maart 2023

Ladies blijven met één punt achter tegen Oostende

De Ladies konden hun eerste thuiswedstrijd in de Challenge Play-Off niet winnen. Na een evenwichtige wedstrijd trok Hermes Rekkenschop Oostende aan het langste eind. De kloof in het klassement groeit daardoor met een punt tot vier punten.

De Interfreight Brabo Antwerp Ladies begonnen het sterkst aan de wedstrijd. De eerste set werd meteen met 25-20 gewonnen. Op het einde van die set keerde het momentum, na een bloedneus bij Luna Van Peer. Oostende kwam meer en meer in de wedstrijd en won twee sets op een rij met 20-25. De Ladies vochten terug en wonnen de belangrijke vierde set met 25-23. In de allesbeslissende vijfde set moesten de Ladies lange tijd achtervolgen maar opnieuw kwamen ze heel sterk terug tot 12-15. Het levert de Ladies helaas maar één punt op, de leider in de Challenge Play-Off mag twee punten bijschrijven.

Vooral de opposite van de bezoekers zorgde voor heel wat problemen. Maar de Ladies moesten niet onderdoen voor de kustploeg. Dat blijkt ook uit de cijfers, Oostende scoorde 46 punten, de Ladies deden het met 40 punten niet veel minder. Coach Cristina Moga is dan ook teleurgesteld, maar strijdvaardig: “We hadden gehoopt om de kloof met Oostende te dichten. Als je thuis punten laat liggen dan weet je dat het moeilijk wordt, maar we gaan tot de laatste seconde blijven strijden. In deze reeks kan alles. Iedereen kan van elkaar winnen”.

De Ladies komen zaterdag al terug in actie met een verplaatsing naar Trixxo LVL Genk.

 

Laatste nieuws

Inschrijvingen geopend!

29 apr

Inschrijvingen geopend!

Antwerp4Volley | Beach

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor onze zomertrainingen en word de beste beachvolleyballer die je...

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

11 apr

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

Brabo Men

Interfreight Brabo Antwerp Men wint de Beker van Antwerpen 2023. In de finale waren de Reds te sterk voor...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.