Kunstkaai School uit Antwerpen traint met passie op de velden van Cockerill Beach Antwerp

woensdag 7 juni 2023

Kunstkaai School uit Antwerpen traint met passie op de velden van Cockerill Beach Antwerp

De zonovergoten stranden van Cockerill Beach Antwerp werden vorige vrijdag verlevendigd door de energie en vastberadenheid van de getalenteerde studenten van Kunstkaai, een vooraanstaande kunstschool uit Antwerpen. Met een passie voor sport en kunst kwamen de studenten samen om te trainen op de prachtige velden van het grootste kunst-sport-strand van de stad.

Het evenement, dat plaatsvond in het kader van de aanstaande Cockerill Beach-activiteiten, bood de studenten van Kunstkaai de gelegenheid om hun vaardigheden te verbeteren en te genieten van de unieke combinatie van kunst en sport die dit evenement te bieden heeft.

Met enthousiasme en vastberadenheid doorkruisten de jonge atleten het zand en lieten ze zien dat ze niet alleen meesters zijn in hun artistieke disciplines, maar ook in sportieve prestaties. Ze werden begeleid door ervaren trainers die hen hielpen bij het verfijnen van hun technieken en het ontwikkelen van hun spelstrategieën.

De veldenvanCockerill Beach Antwerp werden een broeinest van creativiteit en teamwork terwijl de studenten zich onderdompelden in de urban beachsport, beachvolleybal. Onder toeziend oog van hun docenten werkten ze samen, verlegden ze hun grenzen en versterkten ze hun banden als een hecht team.

Deze trainingssessie was niet alleen een gelegenheid voor de studenten om hun fysieke vaardigheden te verbeteren, maar ook om waardevolle lessen te leren over samenwerking, doorzettingsvermogen en het streven naar succes. Het evenement bood hen een kans om hun artistieke expressie te combineren met de opwinding van competitieve sporten, wat een unieke en verrijkende ervaring was voor iedereen die betrokken was.

Met de nadruk op de synergie tussen kunst en sport, heeft Cockerill Beach Antwerp zich gevestigd als een plek waar talent gedijt en waar creativiteit en atletisch vermogen samenkomen. Het evenement biedt een platform voor zowel professionals als amateurs om hun passie te uiten, grenzen te verleggen en hun vaardigheden te tonen aan een breed publiek.

Na een inspirerende trainingsdag keerden de studenten van Kunstkaai terug naar huis, verzadigd met nieuwe ervaringen en een hernieuwde motivatie om hun artistieke en sportieve dromen na te jagen. Ze hebben bewezen dat ze niet alleen de kunstwereld kunnen veroveren, maar ook schitteren op het zand van Cockerill Beach Antwerp.

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.