woensdag 11 januari 2023

Kerststage 2022 verdubbelde in aantal deelnemers!

Tijdens de kerstvakantie organiseerde Antwerp4Volley een kerststage voor kinderen en jongeren. Het initiatief, gedragen door jeugdcoördinator Warre van der Maat, werd een groot succes!

Maar liefst 80 jongens en meisjes kwamen volleyballen in de Arenahal. Elke dag was gevuld met volleybal, zoals het hoort. Meerdere uren training werden onderbroken door een korte middagpauze. De 80 jongeren werden onderverdeeld in U13, U15 en U17 en begeleid door o.a. trainers als Tom Van Walle, Liam van Sprundel, Robin Blondeel en Bram Van Herck.

Deze editie zag een verdubbeling van het aantal deelnemers tegenover de vorige kerststage, in 2021! Bovendien waren het niet alleen jongeren van de clubs van Antwerp4Volley, maar vanuit de hele provincie. Het bereik van onze kerststages is dus aanzienlijk vergroot, zo bewijst ook de deelname van een niet-Nederlandstalige jongen in de U15-leeftijd, die zich online inschreef en mee aansloot bij onze groep. De volleybaltaal bewees universeel te zijn!

Bedankt aan alle medewerkers en jongeren. We kijken uit naar de volgende editie!

We danken ook nog onze sponsors Thomas More hogeschool, Panaderia San Juan Berchem, Studio Brussel, CM Gezondheidsfonds, Stad Antwerpen, Teamcenter Waasland, Decathlon Schilde en Pro Volley.

Volgende events

Laatste nieuws

Après-Ski Party 18 februari

31 jan

Après-Ski Party 18 februari

Brabo Boys | Brabo Girls | Brabo Ladies | Brabo Men | Club

Zaterdag 18 Februari 2023 wordt de Arena voor de eerste keer omgetoverd tot één bruisende après-skistube met top nationale...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.