INTERFREIGHT BRABO ANTWERP VT promoveert naar de Lotto Volley League

donderdag 16 mei 2024

INTERFREIGHT BRABO ANTWERP VT promoveert naar de Lotto Volley League

Met trots kondigen wij aan dat onze herenploeg, INTERFREIGHT BRABO ANTWERP VT, na een fantastisch seizoen als vice-kampioen in Nationale A, gepromoveerd is naar de Lotto Volley League, het hoogste volleybalniveau in België.

De club voldoet aan alle licentievoorwaarden van de Lotto Volley League, die voor de eerste twee seizoenen versoepeld zijn. Dit betekent een geweldige kans om ons opnieuw in de topklasse van het Belgische volleybal te tonen, met de doelstelling om vanaf het derde seizoen volledig te voldoen aan de reguliere eisen van de League.

De Lotto Volley League wordt namelijk een gesloten competitie zonder degradatie tot het moment dat er twaalf teams deelnemen, wat betekent dat we voor tenminste drie jaar zijn verzekerd van onze plek in de competitie.

Naast de reguliere competitie van 18 wedstrijden, kijken we uit naar de BENE League competitie in het seizoen 2024-25. Hier zullen de vier beste teams uit Nederland en België strijden voor het Benelux kampioenschap in februari en maart, terwijl de overige teams een kans krijgen om een Europees ticket voor het seizoen 2025-26 te bemachtigen.

THUISMAKERS LOST INTERFREIGHT AF ALS NAAMSPONSOR

Voor het nieuwe seizoen mag BRABO ANTWERP VT een nieuwe naamsponsor verwelkomen. De club zal volgend seizoen als THUISMAKERS BRABO ANTWERP VT door het leven gaan. We willen Interfreight, die de voorbije jaren onze naamsponsor was, uitdrukkelijk bedanken voor hun enorme steun.

NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Met de nieuwe verplichting voor alle teams om een video-challenge systeem te gebruiken, zetten we een stap vooruit in de technologische integratie binnen de sport. Bovendien zullen twee van onze thuiswedstrijden rechtstreeks op televisie worden uitgezonden, en zijn alle wedstrijden via live-streaming gratis beschikbaar voor ons trouwe publiek.

De zichtbaarheid voor onze hele club zal vanaf het seizoen 2024-2025 een stuk hoger liggen dan de voorbije jaren. Een mooie opportuniteit voor onze bestaande partners en sponsors, maar ook voor nieuwe mensen en bedrijven om mee te surfen op de rood-witte volley-golf. We roepen graag op aan iedereen met een hart voor volleybal om onze club te steunen. Dat kan financieel, dat kan met aanmoedigingen in de Arena, maar dat kan ook door mee te helpen als bestuurder, vrijwilliger, enzovoort. Contacteer ons via info@volley-brabo-antwerp.be.

HET TEAM

Ons team zal grotendeels bestaan uit de sterkhouders van vorig seizoen (Jeroen Oprins, Wannes De Beul, Yarno De Leeuw, Jef Vleugels) en de jonge Antwerpenaren die zich het afgelopen seizoen bewezen (Lasse Van Genechten en Gorik Lansoght), aangevuld met Joppe Wolters, Anthony Moga, Ilian Sterckx, Vincent Jacobs en de nieuwkomers Luca Van Coninckxloey, Jan Van Hoek, Warre Vandercruys en Warre Van Der Maat.

De technische staf blijft onder leiding van Raf Vekemans (T1) met ondersteuning van Roy Van Heurck (T2) en Elien Van der Burgt (scouter).

Vanaf volgend seizoen zullen zowel onze Ladies (Liga A) als onze Men (Lotto Volley League) in de hoogste divisie spelen. Daarnaast hebben we nog de Girls (Nationale 2) en de Boys (Nationale 2) die de kans krijgen zich verder te ontwikkelen.

STERKE SAMENWERKINGEN ZORGEN VOOR SUCCES

Wij danken de stad Antwerpen, de clubs binnen Antwerp4Volley (Oxaco BVC, Volmar, Fixit VC en VC Mortsel), onze partners, sponsors, en alle vrijwilligers voor hun onmisbare steun en bijdrage aan dit project. De ambitie is duidelijk: THUISMAKERS BRABO ANTWERP VT streeft naar een plaats tussen de vijfde en tiende plaats in het klassement, en de geleidelijke ontwikkeling naar een stevige middenmoter in de competitie.

Om deze ambitieuze doelen te bereiken, rekenen we op de steun van het Antwerpse bedrijfsleven en onze omvangrijke volleybalgemeenschap. Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen als sponsor of vrijwilliger, contacteer ons via info@volley-brabo-antwerp.be.

OVER INTERFREIGHT BRABO ANTWERP VT

INTERFREIGHT BRABO ANTWERP VT (vanaf 2024-2025 THUISMAKERS BRABO ANTWERP VT) is een toonaangevende volleybalclub gevestigd in Antwerpen, die zowel een heren- als damesteam in de hoogste nationale reeksen van de competitie vertegenwoordigt. De club zet zich in voor de sportieve en organisatorische groei binnen de volleybalgemeenschap en streeft ernaar om Antwerpen blijvend te vertegenwoordigen op het hoogste volleybalniveau.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.