maandag 27 maart 2023

Girls winnen ook op verplaatsing

Op 25 maart 2023 speelde de 2de dames ploeg van Interfreight Brabo Antwerpen VT een spannende wedstrijd tegen Lier in Lier. De wedstrijd was vol van ups en downs, maar uiteindelijk slaagde Interfreight Brabo Antwerpen VT erin om de overwinning binnen te halen. Dit was een belangrijke overwinning voor de ploeg, omdat ze nog steeds kans maken om kampioen te worden.

De kapitein van de ploeg, Lotte Pelkmans, gaf aan dat in de tweede set veel persoonlijke fouten werden gemaakt. Dit was duidelijk te zien in de setstand, waarbij Interfreight Brabo Antwerpen VT met 28-30 de set nipt won. Desondanks slaagde de ploeg erin om terug te vechten in de derde set en de overwinning binnen te halen met een setstand van 17-25.

De wedstrijd werd voorbereid zoals alle andere wedstrijden, maar het belang van deze wedstrijd was duidelijk te voelen bij de ploeg. Interfreight Brabo Antwerpen VT begon sterk aan de wedstrijd en wist de eerste set te winnen met een setstand van 17-25. Maar Lier gaf niet op en vocht terug in de tweede set, waarbij ze Interfreight Brabo Antwerpen VT tot het uiterste dreven.

Het was een intense strijd tussen de twee ploegen, maar uiteindelijk slaagde Interfreight Brabo Antwerpen VT erin om de overwinning binnen te halen. De setstanden waren 17/25 28/30 17/25, waardoor Interfreight Brabo Antwerpen VT met 0-3 won.

De volgende wedstrijden worden erg belangrijk voor Interfreight Brabo Antwerpen VT, omdat ze nog steeds kans maken om kampioen te worden. De overwinning tegen Lier heeft de ploeg vertrouwen gegeven en ze zullen er alles aan doen om deze vorm vast te houden in de rest van het seizoen.

Al met al was het een spannende wedstrijd voor Interfreight Brabo Antwerpen VT, waarbij ze de overwinning binnenhaalden ondanks enkele persoonlijke fouten in de tweede set. De ploeg kan nu met vertrouwen verdergaan en zich richten op de rest van het seizoen, waarbij ze er alles aan zullen doen om kampioen te worden.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.