maandag 23 januari 2023

Girls winnen hun 7de match op rij!

De Girls zijn hun nieuwe jaar met een perfect rapport gestart. Afgelopen weekend won Interfreight Brabo Antwerp met 3-0 van Vc Syneton Klein Brabant Puurs.

De eerste match van 2023 stond dit weekend op de planning van onze Girls. Het duel tegen de dames van Vc Syneton Klein Brabant Puurs werd in de heenronde maar nipt met 2/3 gewonnen in het voordeel van onze meisjes. Puurs kwam duidelijk voor een revanche naar de Arena in Deurne, dit was te zien in de eerste set. Kapitein Lotte Pelkmans blikt terug: “We maakten te veel eigen fouten. In set 1 liep de verdediging wat mis, we hebben ons tijdig kunnen herpakken. We zijn meer beginnen variëren in aanval en dat heeft positief uitgepakt.”

In de tweede set ging het beter bij de Reds. De druk werd volledig naar Puurs geschoven, dit zorgde ervoor dat de Girls met veel meer vrijheid hun eigen spelletje konden spelen. De wedstrijd kantelde volledig in het voordeel van de Girls. De twee volgende sets werden vlot gewonnen met 25/17, 25/14.

De winnende flow van vorig jaar wordt zowaar verder gezet. Amy Ost die geen druk legt op het team: “We werken als team elke week hard om er te staan in het weekend. Details worden getraind maar we willen zeker niet wanhopig naar de toekomst kijken, de competitie duurt nog lang. Alles kan nog gebeuren.”

Setstanden 26/24, 25/17, 25/14

De Girls staan derde in het klassement. Op zaterdag 28 januari 2023 nemen onze brabo girls het op tegen Fh Nijlen A. De wedstrijd start om 21u00 en zal doorgaan te Sporthal ´t Zand, Nijlen.

Bedankt aan fotograaf FotoPe

Volgende events

Laatste nieuws

Men openen nieuwe jaar met drie punten

30 jan

Men openen nieuwe jaar met drie punten

Brabo Men

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar het nieuwe jaar is eindelijk van start gegaan voor de Interfreight...

Ladies grijpen naast de punten tegen Asterix

24 jan

Ladies grijpen naast de punten tegen Asterix

Brabo Ladies

De ladies konden geen punten thuishouden tegen titelkandidaat Asterix AVO Beveren. Het nummer twee uit de competitie kwam zaterdag...

Brabospelers tonen hun hart – trekking tombola uitgesteld

17 jan

Brabospelers tonen hun hart – trekking tombola uitgesteld

Brabo Men | Club

Op vraag van onze Brabo Men zal de trekking van onze clubtombola niet plaatsvinden op 20 januari, maar wel...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.