maandag 22 augustus 2022

Geslaagde teambuilding & bedrijventoernooi!

Op zaterdag 20 augustus verzamelde Brabo haar troepen voor een dubbel evenement: enerzijds een teambuilding met de vier Brabo-ploegen en anderzijds een bedrijventoernooi met enkele van onze trouwe partners.

Het werd een gezellige dag waarbij gezelligheid en volleybal centraal stonden. Tijdens de teambuilding konden de spelers van de verschillende ploegen en de bestuursleden elkaar beter leren kennen. De ploegen speelden onderling ook een beachvolleybal-toernooitje in gemengde teams.

In het bedrijventoernooi gaven enkele sponsors het beste van zichzelf. Met name Thuismakers, Euromat en Thovelko deden actief mee in gemengde teams, samen met de Brabo-spelers. Andere sponsors en partners bleven aan de zijlijn om te supporteren.

Nadien was er een fijne barbecue en kon iedereen nog gezellig nakaarten. Zo sloten we deze openingsdag van het seizoen af met een 90-tal aanwezigen.

Bedankt aan alle spelers, partners en organisatoren om dit mogelijk te maken! Ook een speciale vermelding voor Decathlon, dat instond voor het materiaal, de organisatie en de prijzen!

Volgende events

Laatste nieuws

Men starten de competitie met winst

19 sep

Men starten de competitie met winst

Brabo Boys | Brabo Girls | Brabo Men

De Interfreight Brabo Antwerp Men zijn met een overwinning begonnen aan het nieuwe seizoen. De Reds versloegen Amigos Zoersel...

Agenda: data bekerwedstrijden

23 aug

Agenda: data bekerwedstrijden

Brabo Ladies | Brabo Men | Club

Zoals altijd begint het seizoen met bekerwedstrijden. De Men beginnen al in de voorrondes, terwijl de Ladies instromen in...

Brabo Gin nu te koop

18 nov

Brabo Gin nu te koop

Club | Webshop

We lanceerden vorige week de enige echte en exclusieve Brabo Gin. Een prachtig rode gin met een kruidige touch....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.