maandag 22 augustus 2022

Geslaagde teambuilding & bedrijventoernooi!

Op zaterdag 20 augustus verzamelde Brabo haar troepen voor een dubbel evenement: enerzijds een teambuilding met de vier Brabo-ploegen en anderzijds een bedrijventoernooi met enkele van onze trouwe partners.

Het werd een gezellige dag waarbij gezelligheid en volleybal centraal stonden. Tijdens de teambuilding konden de spelers van de verschillende ploegen en de bestuursleden elkaar beter leren kennen. De ploegen speelden onderling ook een beachvolleybal-toernooitje in gemengde teams.

In het bedrijventoernooi gaven enkele sponsors het beste van zichzelf. Met name Thuismakers, Euromat en Thovelko deden actief mee in gemengde teams, samen met de Brabo-spelers. Andere sponsors en partners bleven aan de zijlijn om te supporteren.

Nadien was er een fijne barbecue en kon iedereen nog gezellig nakaarten. Zo sloten we deze openingsdag van het seizoen af met een 90-tal aanwezigen.

Bedankt aan alle spelers, partners en organisatoren om dit mogelijk te maken! Ook een speciale vermelding voor Decathlon, dat instond voor het materiaal, de organisatie en de prijzen!

Volgende events

Laatste nieuws

Après-Ski Party 18 februari

31 jan

Après-Ski Party 18 februari

Brabo Boys | Brabo Girls | Brabo Ladies | Brabo Men | Club

Zaterdag 18 Februari 2023 wordt de Arena voor de eerste keer omgetoverd tot één bruisende après-skistube met top nationale...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.