maandag 20 maart 2023

Geen winst voor de Reds

Afgelopen weekend speelden onze Brabo Men niet op het niveau dat we van hen gewoon zijn. De uitslag van de match tegen Bw Nivelles A eindigde hierdoor jammerlijk in 3-1.

De laatste tijd is het erop of eronder. Jammer genoeg was het afgelopen weekend dat laatste. Op verplaatsing naar de Salle Omnisports de Baleurs verloren onze mannen tegen de tegenstanders door een te hoge foutenlast.

De eerste set begon erg zwak. De teamleden waren met hun hoofd niet bij de match, waardoor er vanaf de start al heel wat kansen bleven liggen. Zo ging het eerste punt naar de tegenpartij. Al kwamen de Reds tijdens de tweede match terug in het spel en leek het tij te keren.

Het ging opnieuw mis tijdens de derde en vierde set. Er slopen fouten in de receptie en de verdediging was te zwak. Hierdoor werden ook tijdens deze sets geen punten binnengehaald.

Bw Nivelles A heeft de overwinning niet moeten afdwingen. Door het gebrek aan controle bij onze men kregen ze de setpunten in hun schoot geworpen. Dat betekent ook dat er ruimte is voor verbetering tijdens de volgende match tegen Hellvoc Hemiksem-schelle A op zondag 26 maart.

Kom ons team naar de overwinning juichen!

Laatste nieuws

Inschrijvingen geopend!

29 apr

Inschrijvingen geopend!

Antwerp4Volley | Beach

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor onze zomertrainingen en word de beste beachvolleyballer die je...

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

11 apr

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

Brabo Men

Interfreight Brabo Antwerp Men wint de Beker van Antwerpen 2023. In de finale waren de Reds te sterk voor...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.