donderdag 12 mei 2022

Een vernieuwde technische staf voor de Ladies

De technische staf van de Interfreight Brabo Antwerp Ladies zal er volgend seizoen iets anders uitzien. Hoofdtrainer Cristina Moga, assistent-trainer Wim Janssens en team-manager Jean-Marie Vankerkhove blijven aan boord. Assistent-trainer en scouter Tom Claes en kiné Jordi Vermeulen nemen afscheid van het team.

Cristina Moga begint deze zomer aan haar zevende seizoen bij de Antwerp Ladies. Ze blijft het gezelschap krijgen van team-manager Jean-Marie Vankerkhove. Het duo was er al vanaf het begin van de Ladies bij. Ook Wim Janssens blijft deel van de technische staf en begint aan zijn vierde seizoen bij de Ladies.

Tom Claes kwam in 2018 bij de Ladies als assistent-trainer en wordt als een van de beste scouters in België gezien. Helaas neemt hij nu afscheid van zijn functie binnen het team, maar we bekijken momenteel of Tom zijn expertise kan blijven delen in een andere functie binnen de club.

Kinesist Jordi Vermeulen zal geen deel meer uitmaken van de staf van de Ladies. Jordi zorgde de voorbije jaren ervoor dat de Ladies telkens op topniveau op het laminaat verschenen.

De technische staf van Cristina Moga wordt volgend jaar aangevuld door een jong talent. De 23-jarige Jana Bosmans zal het team van Cristina Moga ondersteunen bij de scouting. Jana heeft zelf al 15 jaar ervaring in het volleybal en combineert haar functie als scouter met haar spelerscarrière bij Mendo Booischot Dames 1. Ondanks haar jonge leeftijd geeft Jana al enkele jaren training en beschikt ze ook over een Trainer B-diploma. Jana zal in het begin nog worden bijgestaan door Tom Claes om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen.

We heten de nieuwe gezichten van harte welkom en bedanken Tom en Jordi voor het geleverde werk de voorbije jaren. En bovenal wensen we iedereen veel succes voor het komende seizoen!

Volgende events

Dendermonde, Sportcentrum Sint-Gillis

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.