maandag 10 juni 2024

Een licht vernieuwd team voor de Men

Met (opnieuw) de Beker van Antwerpen op het palmares mag Thuismakers Brabo Antwerp zich klaarmaken voor de Lotto Volley League. Dat doen we met grotendeels dezelfde ploeg. Daan Spiessens, Jorrit Jespers en Robin Blondeel verlaten de club. Fallou maakt volgend seizoen de combinatie met het tweede team. Bedankt voor de mooie momenten en nog veel succes, Reds!

Ontdek hieronder de vernieuwde selectie voor komend seizoen.

#2 Joppe Wolters

Joppe moet nog 19 worden maar mag volgend seizoen al mee de overstap maken naar de Lotto Volley League. Hij heeft een nationale selectie voor het talentteam op zak en gaat volop de strijd aan voor een basisplek.

#3 Antony Moga

Ook Anthony Moga mag als prille twintiger mee gaan strijden op het hoogste niveau, en daar wil hij zich graag tonen. De setter maakte al een sterke indruk en greep de kansen die hij kreeg.

#5 Gorik Lantsoght

Van het tweede team naar een basiplek bij de Men. Gorik werkt hard aan zijn carrière en dat werp vruchten af. Afgelopen seizoen gooide hij grote ogen en dat leverde ook een basisplek op. In de Liga wil hij nu zijn talent nog verder ontwikkelen.

#6 Jeroen Oprins

Jeroen is de sterkhouder van het team. Met zijn scherpschuttersoog maakte hij meer dan eens het verschil. Volgend seizoen zal hij meer dan ooit bepalend zijn.

#7 Vincent Jacobs

Vincent blijft ook volgend seizoen vechten voor zijn plek. Hij werd dit seizoen geplaagd door heel wat blessureleed. Hopelijk zien we hem snel weer op het terrein.

#8 Yarno De Leeuw

Yarno is ook geselecteerd voor de nationale ploegen. Hij staat te springen om zich volgend seizoen te meten met zijn schoonbroer, die bij landskampioen Roeselare speelt.

#9 Jef Vleugels

Op het hoogste niveau mag “Jefke Arena” natuurlijk niet ontbreken. Jef is een boegbeeld voor de club en uithangbord voor het team. Met zijn passie en torenhoge inzet geeft hij altijd het beste van zichzelf.

#10 Wannes De Beul

Als kapitein stuurde Wannes het team al naar twee bekers en nu ook de promotie naar het hoogste niveau. Onze kapitein heeft de belangrijke taak om deze jonge groep voor te bereiden op een meer dan uitdagend seizoen.

#11 Luca Van Coninckxloey

De 26-jarige Luca komt over van Hellvoc Hemiksem-Schelle en vervangt Daan Spiessens als middenspeler. Hij wil met veel enthousiasme de concurrentie aangaan met Wannes De Beul en het jonge geweld.

#12 Jan Van Hoeck

Jan komt over van VC Puurs en vervangt Robin Blondeel, die de combinatie met het trainerschap bij de Topsportschool niet meer kon maken. Ook Jan wil zich weer tonen op het hoogste niveau. Jan is 28 jaar en speelt als setter.

#13 Warre Vandecruys

Warre komt over van Hasselt. Hij is met zijn 19 jaar ook jeugdinternational en wil zich in Antwerpen onder de hoede van Raf Vekemans verder ontwikkelen tot een volwaardige topspeler.

#14 Ilian Sterckx

Ilian knockte zich vorig jaar in de ploeg en wil ook op het hoogste niveau zijn waarde blijven bewijzen.

#15 Lasse Van Genechten

Samen met Joppe mag ook Lasse zich aanmelden bij de nationale selecties. Lasse legde al een knappe weg af in de Arenahal. Als hij op dezelfde wijze progressie blijft maken, zal hij zeker mooie dingen laten zien in de Liga.

#16 Warre Van der Maat

Warre maakt de overstap van het tweede team naar het hoogste niveau. We zijn ongelooflijk blij dat we eigen spelers kunnen kansen geven en laten groeien. Hij vervangt Jorrit Jespers die omwille van professionele redenen afscheid neemt van de club.

De technische staf blijft ongewijzigd. Raf Vekemans blijft als hoofdtrainer verderwerken, geassisteerd door Roy Van Heurck en Elien van der Burgt als scouter. We wensen iedereen veel succes!

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.