woensdag 13 september 2023

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

De mannen van Interfreight Brabo Antwerp rekenden afgelopen zondag met 3-0 van Berg-Op Wijgmaal in de laatste voorronde van de Beker van België. Deze week vond de loting voor de achtste finales plaats. Daarin werden onze Reds uitgeloot tegen Volley Haasrode Leuven. Net als twee jaar geleden ontvangen we het nummer drie van de Euro Millions Volley League in de Arenahal. Toen werd het 0-3 voor de bezoekers. De wedstrijd zal plaatsvinden in het weekend van 28 oktober.

Ook de Ladies kennen hun tegenstander in de achtste finales van de Beker van België. De Ladies nemen het op verplaatsing op tegen Vamos Stekene (Nationale 1). Vorig jaar plaatsten de Ladies zich voor de kwartfinales waarin ze werden uitgeschakeld door Hermes Rekkenschop Oostende. Als het team van Cristina Moga zich opnieuw plaatst voor de kwartfinales wacht een ontmoeting met de winnaar van het duel tussen Charleroi en Volley Haasrode Leuven.

Loting Heren:

Loting Dames:

 

Volgende events

Laatste nieuws

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

13 sep

Dit is het bekerparcours voor de Brabo Ladies en Men

Brabo Ladies | Brabo Men

De mannen van Interfreight Brabo Antwerp rekenden afgelopen zondag met 3-0 van Berg-Op Wijgmaal in de laatste voorronde van...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.