woensdag 25 oktober 2023

Derde opeenvolgende overwinning voor de Men

De mannen kregen in oktober drie competitiewedstrijden voor de kiezen en sloten die allemaal af met het maximum van de punten. Zaterdag keerden de Reds ook terug met drie punten vanuit Hasselt.

De Men hadden maar drie sets nodig om de 0-3-overwinning op het bord te zetten. Met een 21-25, 23-25 en 18-25 toonde het team hun niveau. Coach Raf Vekemans looft vooral het collectief: “Het was een mooie collectieve prestatie. Er stak niet echt iemand bovenuit en ook de invallers kwamen goed in. We konden de hoofdaanvallers van SafeSign Hasselt goed onder controle houden. In de tweede set ging het iets moeilijker, maar uiteindelijk wonnen we die wel.”

Na deze negen op negen in de competitie mogen de mannen zich opmaken voor de topwedstrijd in de Beker van België tegen Volley Haasrode Leuven, nu zaterdag om 20.30u in de Arenahal. Die wedstrijd ziet de coach vooral als een beloning van een mooi bekerparcours. De mannen wonnen al drie wedstrijden, waaronder ook een mooie 1-3-overwinning op het veld van rechtstreeks concurrent Marke-Webis Wevelgem. Tegen Leuven willen de Reds hun visitekaartje afgeven en hun beste volleybal laten zien.

De wedstrijd van zondag tegen Vamos Stekene – Sint-Gillis-Waas wordt verplaatst naar 19 december.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.