dinsdag 10 oktober 2023

De Ladies starten het seizoen met een 3-0-overwinning

De Ladies zijn het seizoen in de Lotto Volley League Women begonnen met een mooie 3-0-overwinning tegen Haasrode Leuven.De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd moeilijk. Coach Cristina Moga zag haar team de eerste twee sets winnen, maar met 26-24 en 25-23 was het verschil op het scorebord niet groot. In de derde set paste de puzzelstukjes allemaal wat beter in elkaar en domineerden de Ladies de wedstrijd. Met een duidelijke 25-10 mochten de Reds meteen aan het feest in de Arenahal.

Cristina Moga is dan ook tevreden met het resultaat: “De kop is eraf. De eerste match van het seizoen is altijd stressvol. In de eerste twee sets hebben we minder ons niveau gehaald. Maar dat is misschien voor een stuk de verdienste van Leuven. Maar ik zag dat de ladies goed werkten, dus ik geloofde dat het goed zou komen.”

Caitlin Van de Perre was de aanjager op het aanvallend vlak. Met 24 punten en 3 blocks had ze een belangrijk aandeel in de zege, net als haar kapitein. Lize Timmermans werd door de tegenstander verkozen tot ‘Star of the Game’. Met twee aces op haar naam sloeg niemand beter op dan haar, enkel ploegmaat Laura Meynckens evenaarde dat aantal. De kapitein leidde het team met een prima prestatie naar de overwinning en dat maakte ook haar coach blij: “Fijn dat een middenspeelster wordt geselecteerd, want meestal is het een opposite, receptie-hoek of setter. Ze heeft goed gespeeld in alle compartimenten. Heel actief op het veld, verbaal, een echte kapitein. Chapeau!”

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.