dinsdag 20 december 2022

De laatste match voor de winterstop eindigt zonder winst

Afgelopen weekend speelden onze Brabo Ladies hun laatste match van het kalenderjaar. Ze namen het op tegen VC Oudegem A, maar haalden helaas de overwinning niet binnen.

Zaterdag begonnen onze dames erg overtuigend met hun spel. Na een knappe start wonnen ze de eerste set. Toch lukte het de tegenstand om zich, naar mate de match vorderde, steeds sterker op te stellen. Zo toonde Oudegem tijdens de 2e en 3e set een beter niveau dan ons team. In set 4 maakten onze Ladies opnieuw een sterke start en lukte het hen om 17-11 voor te komen. Maar dankzij de enthousiaste en agressieve wisselspelers van Oudegem werd deze voorsprong opnieuw gedicht en eindigde de match in het voordeel van Oudegem met 3-1.

Met de winterstop voor de deur krijgen onze dames de kans om uit te rusten en zich volgend jaar opnieuw van hun sterkste kant te tonen. De eerstvolgende match tegen Jaraco LVL Genk vindt plaats op 7 januari, in Limburg. Allemaal welkom om het team naar de overwinning te supporteren!

Volgende events

Laatste nieuws

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

20 nov

Bemachtig nu je gratis supportersmagazine!

Antwerp4Volley | Club

Kom je naar een wedstrijd van onze Brabo Men, Ladies, Boys of Girls? Vergeet dan niet je gratis supportersmagazine...

Steun de wijnverkoop van de Ladies

23 okt

Steun de wijnverkoop van de Ladies

Brabo Ladies

Til je kerstdiner naar een hoger niveau met de wijnen van Artevino. Onze Ladies organiseren dit najaar een wijnverkoop...

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.