dinsdag 28 maart 2023

De dames gaan goed van start in de play-offs

Na de nederlaag van vorige week zitten de dames opnieuw volledig in het spel. Afgelopen zaterdag sleepten ze de overwinning binnen toen ze het in hun eerste match van de play-offs opnamen tegen Tchalou Volley. De einduitslag eindigde op 2-3.

De eerste set startte spannend voor onze Ladies. Beide teams begonnen sterk en hoewel het even gelijk op ging, haalde de tegenstander het eerste setpunt binnen. Dat lukte hen maar net, wat voor extra drive zorgde tijdens de tweede set. Daarin maakte ons team meteen een voorsprong die ze wisten te behouden tot op het einde van de set.

De derde set bracht opnieuw spanning toen het setpunt naar de tegenstanders ging. Die spanning werd aangehouden tijdens de vierde set waarin heel wat rode kaarten vielen. Maar dankzij de collectieve prestatie van de Brabo Ladies trokken ze het laken definitief naar zich toe. Met een 13-15-setstand mogen de Ladies al meteen twee punten bijschrijven in het klassement van de Challenger Play-Off.

Kom de Ladies woensdag naar hun volgende overwinning juichen in de Sporthal Arena tijdens de match tegen Hermes Rekkenshop Oostende A!