zondag 22 januari 2023

De Boys spelen in Volmar en winnen!

De Boys hebben het weekend van 22 januari perfect geëindigd. Afgelopen weekend won Interfreight Brabo Antwerp met 3-2 van Hellvoc.

Na het verlies tegen VC Zoersel konden de Boys met de voetjes op de grond starten aan het volgende weekend. Maar in de thuismatch tegen Hellvoc begonnen de bezoekers het beste. De eerste 2 sets gingen verloren na een 16-25 en 17-25. Xabi van Drom blikt terug: “We starten zonder focus aan de match, dit was ook zo tegen VC Zoersel. Frustrerend, we maakten veel persoonlijke fouten. Na de wake-up call van coach Bram van Herck begonnen we echt aan de wedstrijd.”

De boys speelden hun wedstrijd bij de partnerclub Volmar, weliswaar een heuse thuiswedstrijd voor een aantal spelers. Gorik Lanstoght: Volmar is altijd mijn thuis gebleven, hier heb ik leren volleyballen. Mijn mama Nadine en mijn zus Flore zaten in het publiek. We hebben als team gevochten, dat was het belangrijkste. Sfeer en plezier is hier altijd aanwezig, en dat is eens zo speciaal om hier nog eens te spelen.”

Setstanden: 16/25, 17/25, 25/20, 25/19, 15/10

De Boys staan achtste in het klassement. De volgende wedstrijd is zaterdag 29 januari om 15.00u tegen Golazo Averbode.

 

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.