donderdag 17 augustus 2023

Brabo werkt aan verbinding tijdens de clubdag

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn begonnen. Afgelopen zaterdag kwamen alle Brabo-spelers, -trainers en -vrijwilligers in de Arenahal samen voor onze clubdag.

Voor sommige teams start het seizoen al wat vroeger dan voor de andere. Maar sinds afgelopen weekend is iedereen inmiddels bezig aan de voorbereiding. Een ideaal moment om alle spelers van elk team samen te brengen en te genieten van een sportieve teambuilding.

Als club willen we inzetten op verbinding tussen onze spelers. Daarom kozen we ervoor om de spelers willekeurig bij elkaar te zetten, zodat iedereen uit de comfortzone van zijn eigen team moest komen. Het resultaat? Spelers, trainers en vrijwilligers die elkaar op een losse manier nóg beter leerden kennen tijdens een spelletje petanque, spikebal, basketbal of hockey. Geen Ladies of Men dus, maar wel “Brabo”. En tot slot werd de avond afgesloten met een gezellige barbecue op het Arenaplein.

We kijken er alvast naar uit om ook met jullie, onze fans, samen te genieten van het volleybal. Tot snel, in de Arenahal!

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.