dinsdag 11 april 2023

Brabo Men winnen de Beker van Antwerpen 2023

Interfreight Brabo Antwerp Men wint de Beker van Antwerpen 2023. In de finale waren de Reds te sterk voor Mendo Booischot. Na drie sets barste het feest in de Arenahal los.

De focus was hoog bij onze Reds. Maandagavond mochten ze in hun eigen Arenahal een prachtige dag met zes finales afsluiten. En het feest was helemaal compleet toen kapitein Wannes De Beul de beker in de lucht mocht steken. De ontlading was groot, ook bij coach Thomas Rossie: “Het is waanzinnig. We hebben heel hard naar de finale toe geleefd. Het is toch een beetje de redding van ons seizoen. Om de beker dan zo in eigen zaal te kunnen pakken is echt waanzin.”

Aan motivatie ontbrak het Brabo niet. De mannen speelden van begin tot einde zeer dominant. Ze gaven geen set weg en toonden hun overwicht op het scorebord. De setstanden waren 20-25, 19-25 en 15-25. Thomas Rossie analyseert de overwinning: “Het was goed. We hadden veel controle en fysiek waren we duidelijk sterker. Ik denk dat we op alle domeinen gewoon beter waren. Zolang we de focus hielden en de energie hooghielden hadden we geen enkel probleem.”

Na de bekerzege wachten nog twee wedstrijden voor onze mannen. En die willen ze ook nog met winst afsluiten: “We zijn het aan onszelf, de supporters en de club verplicht om die laatste twee wedstrijden ook nog te winnen. We moeten er het maximum uithalen.”, besluit Rossie.

Volgende events

Laatste nieuws

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

13 jun

ELEVEN SPORTS – DAZN – HIGHLIGHTS VAN COCKERILL BEACH ANTWERP 2024

Beach

Eleven Sports, tegenwoordig Dazn, heeft op zondag tijdens de finales van Cockerill Beach Antwerp 2024 de wedstrijden voorzien van...

Wij zijn fiere partner van Thuismakers Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.