zaterdag 8 oktober 2022

Brabo Men pakken de overwinning na thriller

De mannen wonnen donderdag hun derde opeenvolgende competitiewedstrijd, maar thuis tegen Marke-Webis Wevelgem had Brabo wel vijf sets nodig.

De eerste thuiswedstrijd van de competitie is altijd een speciaal moment. De mannen waren er dus op gebrand om de punten thuis te houden. Maar met Marke-Webis Wevelgem kregen Sacha Koulberg en co een sterke tegenstander voor de kiezen.

De bezoekers toonden al in de eerste set hun sterkte. Geen enkel team kon een kloof maken op het scorebord en het werd een uitputtingsslag. Na een 29-31-setstand mocht Wevelgem de eerste set uiteindelijk op zijn naam schrijven. Onze Reds vochten daarna goed terug en wonnen de tweede set verdiend met 25-20.

Na de gelijke stand konden de mannen de goede lijn niet meteen doorzetten en verloren ze de derde set met 22-25. Het werd dus alles of niets in set vier. De mannen toonden bijzonder veel vechtlust en dat gaf de doorslag om opnieuw gelijk te maken. In de eerste thuiswedstrijd kregen we meteen een hyperspannende wedstrijd die zou beslist worden in een golden set. Het momentum zat duidelijk mee bij onze rood-witte reuzen. Maar de spanning bleef tot de allerlaatste bal aanwezig. Na een 16-14-setstand ging het dak van de Arenahal er alsnog af.

Interfreight Brabo Antwerp VT staat na drie wedstrijden bovenaan het klassement, samen met Hellvoc Hemiksem-Schelle.

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.