dinsdag 5 maart 2024

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond. De mannen leverden een knalprestatie af tegen Marke-Webis Wevelgem en versloegen de leider met 3-0.

De 3-0-nederlaag tegen Vamos Stekene Sint-Gillis-Waas speelde duidelijk niet meer mee bij de mannen. In de onvervalste topper tegen Marke-Webis begonnen de Reds furieus. De eerste twee sets werden gewonnen met 25-15 en ook in de derde set toonde de thuisploeg zijn dominantie met 25-18-setstand. Drie sets en drie punten voor coach Raf Vekemans en co. En die mooie prestatie werd ook gevolgd met een nieuwe 3-0-overwinning (25-11, 25-19 en 26-24) tegen Feniks Haacht afgelopen zaterdag.

Coach Raf Vekemans is dan ook tevreden met de zes op zes: “We zijn een ploeg met dieptes en hoogtes, maar donderdag was absoluut een hoogtepunt. We missen nog de constante zoals Marke-Webis dat heeft, maar spelen toch een goed seizoen. Uiteraard speelde Marke geen topwedstrijd, anders zouden zo’n setuitslagen niet mogelijk zijn, maar wij speelden ook gewoon een fantastische wedstrijd.”

Zondag keert Raf Vekemans met Brabo terug naar zijn oude club Zoersel, een club waar hij met veel respect over praat. Maar het doel blijft uiteraard om de resterende vijf competitiewedstrijden te winnen, al is Raf Vekemans zich ervan bewust dat het gevaar op blessures door het drukke programma een rol zou kunnen spelen: “We spelen volgende week drie wedstrijden op een week tijd, waaronder twee keer tegen Hellvoc Hemiksem-Schelle. Het wordt een fysieke uitdaging en ik hoop dat we geen blessures oplopen.”

Laatste nieuws

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

5 mrt

Brabo Men imponeren tegen competitieleider

Brabo Men

Onze Reds riepen de supporters op om hen te steunen tijdens de topper donderdag en die steun heeft geloond....

Wij zijn fiere partner van Interfreight Brabo Antwerp Volley Team

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.